Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Ștrandul termal de la Schela Cladovei, în atenția polițiștilor

Începând de astăzi 05 iulie a.c., Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu-Severin împreună cu Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității derulează o campanie de informare şi prevenire în zonele de agrement și la unitățile turistice de pe raza municipiului.

Această campanie se desfăşoară pe parcursul sezonului estival, urmând a se încheia la începutul lunii septembrie.

Activitățile desfășurate se adresează în special turiștilor care-și petrec timpul liber la ștranduri ori piscine publice și private precum și administratorilor unităților de cazare.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au derulat vineri, 5 iulie a.c., o primă astfel de activitate preventiv-informativă la ștrandul balnear din cartierul Schela Cladovei, oamenii legii purtând discuții cu cei prezenți și, totodată, făcându-le mai multe recomandări.

Polițiștii recomandă o atenţie deosebită copiilor, care se pot rătăci cu uşurinţă în locurile aglomerate, iar bunurile de valoare nu trebuie lăsate în camerele de hotel, pe plajă sau în autoturisme.

De asemenea, să solicite sprijinul Poliţiei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau prin sesizarea celei mai apropiate patrule, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.