Skip to content
Ediția de astăzi Recent

SVSU Bâcleş, vicecampion naţional al Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situații de Urgenţă

Timp de două zile, salvatori din toată țara au luptat pentru titlul de campioni ai Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situații de Urgenţă.

Cele mai bune echipaje din cadrul serviciilor voluntare și private pentru situaţii de urgenţă şi-au testat abilităţile practice, dând dovadă de curaj, echilibru și spirit de fairplay, pentru câştigarea locurilor de pe podiumul etapei naționale a concursurilor dedicate acestora.

Pe parcursul celor trei probe practice – „Pista cu obstacole pe 100 m”, „Ştafeta 4 x 100 m” și „ „Dispozitivul de intervenţie”- 16 echipe finaliste ale etapelor zonale, printre care şi SVSU Bâcleş din judeţul Mehedinţi, au luptat pentru a-și dovedi abilităţile, rezistența fizică și deprinderile specifice necesare intervenţiei optime în situații de urgentă.

Astfel că, SVSU Bâcleş a ieşit învingător la proba „Dispozitivul de intervenţie”, iar în clasamentul general al concursului a obţinut locul al II-lea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.