Skip to content
Recent

Toți patronii trebuie să știe asta. Ce vrea să facă Guvernul cu taxele și impozitele

 

Toți patronii trebuie să știe asta. Citiți în rândurile de mai jos ce vrea să facă Guvernul României cu taxele și impozitele.

Ministerul Comunicaţiilor vrea să extindă pentru firme platforma online Ghiseul.ro, prin care pot fi achitate taxe şi impozite (disponibilă în prezent doar pentru uzul persoanelor fizice și al PFA-urilor), a anunţat luni ministrul Comunicaţiilor, Bogdan Cojocaru, citat de Startupcafe.ro.

Mai precis, marţi vor fi purtate discuţii cu Agenţia pentru Agenda Digitală a României (AADR), pentru a extinde Ghiseul.ro pentru firme, a explicat guvernantul la un eveniment de specialitate. Precizăm că AADR (instituţie aflată în subordinea Ministerului Comunicaţiilor) gestionează Sistemul Naţional Electronic de Plată online cu cardul a taxelor şi impozitelor (SNEP).

„Chiar mâine (marți – n.r.), împreună cu AADR, în jurul prânzului, avem o discuţie pe acest subiect, în sensul că dorim să extindem colaborarea şi cu alte tipuri de persoane care să poată să folosească platforma. În momentul de faţă, este de interes acest subiect şi dorim cât mai rapid să deblocăm acest cadru legislativ care să permită utilizarea platformei şi de către alte persoane”, a afirmat Bogdan Cojocaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.