Skip to content
Ediția de astăzi Focus

Vaccinarea cu AstraZeneca se poate face de astăzi fără programare în centrele care au locuri disponibile

Vaccinarea cu serul AstraZeneca se poate face fără programare, începând de vineri, 16 aprilie, în centrele care au locuri disponibile. Autorităţile recoamndă celor interesaţi verificarea locurilor disponibile în harta interactivă.

Pentru facilitarea accesului la vaccinare, în centrele în care se administrează vaccinul Vaxzevria (AstraZeneca) şi în care sunt locuri disponibile, va fi permisă vaccinarea persoanelor care optează pentru acest tip de vaccin, prin prezentarea directă la centrul de vaccinare, fără a mai fi necesară înscrierea pe platformă, cu respectarea celorlalte proceduri şi instrucţiuni”, a transmis CNCAV.

Este important ca cei interesaţi să verifice disponibilitatea locurilor pe harta interactivă existentă pe platforma naţională de informare cu privire la vaccinare.

Prezentaţi-vă la centrul de vaccinare în care sunt locuri disponibile cu un document de identitate. Vaccinarea se va realiza în limita capacităţii de vaccinare a centrului. Asiguraţi-vă că nu aveţi simptome asociate COVID19”, au transmis autorităţile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.