Skip to content
Ediția de astăzi Focus Recent

Cod galben în Mehedinți. Evitați deplasările !

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Mehedinți a transmis joi, 15 aprilie, că 31 de localități, din județul Mehedinți, se află sub atenționare meteorologică de cod galben, ce vizează intensificări ale vântului, cu viteze la rafală de 55 – 65 km/h, până la ora 18 a aceleiași zile.

Localitățile în cauză sunt: Drobeta-Turnu-Severin, Șimian, Vînju Mare, Gogoșu, Jiana, Pătulele, Cujmir, Breznița-Ocol, Bălăcița, Tâmna, Salcia, Devesel, Oprișor, Gruia, Punghina, Bîcleș, Prunișor, Dârvari, Hinova, Burila Mare, Vânători, Vlădaia, Pădina, Obârșia de Câmp, Livezile, Braniștea, Vânjuleț, Vrata, Poroina Mare, Rogova și Corlățel.

„În cazul manifestării vântului puternic, recomandăm cetățenilor să evite deplasările și să se adăpostească în locuințe sau alte spații închise care le asigură protecția.

De asemenea, pentru limitarea posibilelor pagube generate de vântul puternic, parcarea autoturismelor se va realiza în zone ferite, la distanță față de copaci, panouri publicitare sau stâlpi de electricitate, care ar putea fi doborâți.”, conform comunicatului pus la dispoziție de către ISU Mehedinți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.