Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Vântul puternic a lăsat câteva localități din Mehedinți fără energie electrică

Distribuție Oltenia informează că echipele operatorului sunt în permanență în teren pentru remedierea incidentelor provocate de conditiile meteo deosebite.

Operatorul de distribuție a monitorizat starea rețelelor electrice afectate direct de evoluția nefavorabilă a vremii și a intervenit prompt în teren.

Intensificarea conditiilor meteo nefavorabile, sub forma Codului Roșu de viscol puternic și rafale de vânt de peste 140 – 180 km/h în zona montana a Mehedințiului a cauzat deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în localitățile Schitu de Sus și Cireșu.

La nivelul celor șapte județe din aria operațională Distribuție Oltenia, 54 de echipe ale operatorului de distribuție și ale prestatorilor externi se află în teren în vederea remedierii tuturor deficiențelor în alimentarea cu energie electrică.

Echipele au o misiune extrem de dificilă întrucât intensitatea vantului si terenul accidentat fac ca accesul acestora in zonele in care se inregistreaza deficientele sa fie ingreunat si pe anumite portiuni, limitat.

Operatorul Distributie Oltenia monitorizeaza continuu situatia retelelor electrice din aria sa operationala, astfel incat disconfortul creat de evolutia nefavorabila a conditiilor meteo sa fie diminuat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.