Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi Recent

Viceprimarul Daniel Cîrjan anunță noi parcări în Severin

În perioada următoare vor demara lucrările la o nouă parcare în municipul Drobeta Turnu Severin în zona străzilor Cicero, Păcii, kogălniceanu și Aleea Danubius, la blocurile XF1, XF1A, XF2, XF3, XF3A, XF4, XF5, XF6, XF7, și XF8.

Reabilitarea acestei zone presupune construirea de 171 de noi locuri de parcare, trotuare, reamenajarea spațiilor verzi, montarea de noi stâlpi de iluminat public, precum și plantarea de noi arbori. Această lucrare face parte din proiectul care a fost aprobat în Consiliul Local al municipiului Drobeta Turnu Severin în anul 2019 prin care s-a prevăzut construirea și reabilitarea a 10 noi parcări în municipiul nostru.

”Lucrările care se vor realiza în această zonă erau absolut necesare pentru că nu s-au mai făcut investiții aici de foarte mulți ani. Pe viitor, majoritatea zonele dintre blocuri vor intra treptat în programe de regenerare urbană care presupune reabilitare/construire de noi parcări, reamenajare spații verzi, construire/reabilitare spații de joacă sau terenuri de sport, sursele de finanțare fiind bugetul local dar și eventuale fonduri europene pe programul viitor de finanțare 2021-2027”, a declarat viceprimarul Daniel Cîrjan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.