Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Viitorii jandarmi au încheiat stagiul de practică

13 elevi de la Școlile Militare de Subofițeri Drăgășani și Fălticeni au terminat astăzi, 22 octombrie, stagiul de practică din cadrul programei de învățământ, efectuat la Inspectoratul de Jandarmi Județean Mehedinți. Prin participarea la stagiul de pregătire, viitorii jandarmi au avut posibilitatea să-și completeze cunoștințele practice, învățând să lucreze în echipă şi îmbunătăţindu-şi abilităţile de comunicare.

„Aproape trei luni, elevii au participat la misiuni pe linia ordinii și siguranței publice, sau a pazei și protecției instituționale, fiecare elev fiind repartizat pe lângă un tutore profesional, un jandarm cu experiență, care a avut rolul de a îl supraveghea și îndruma pe întreaga perioadă. Toți elevii au fost apreciați cu calificative foarte bune, care atestă modul de implicare și dorința de autoperfecționare pentru viitoarea meserie, care presupune o pregătire constantă.”, potrivit IJJ Mehedinți

În perioada următoare, cei 13 elevi se vor întoarce la instituțiile de proveniență, pentru ca odată cu examenul final, să-și pună în valoare cunoștințele acumulate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.