Skip to content
Ediția de astăzi

Viorica Dăncilă, campanie electorală pe bicicletă – în Moldova – Ironii pe internet – FOTOGRAFII

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale Viorica Dăncilă a reușit să atragă atenția, în mod special a internauților, cu o acțiune de campanie. S-a plimbat cu bicicleta pe centura orașului Bacău, adică în zona Moldovei unde nu este autostradă.

Nu putem spune că a fost cine știe ce acțiune ieșită din comun, dacă e să o comparăm cu saritul cu parașuta al Elenei Udrea, pe vremea când a candidat la alegerile prezidențiale. Însă această acțiune de campanie a stimulat creativitatea internauților.

Ana are MEME

Sursa foto

Sursă foto

Sursa foto

Sursa foto

Viorica Dăncilă s-a plimbat cu o bicicletă albă cu ghidon înalt, și a mers câțiva kilometri înconjurată de liderii PSD, pe biciclete negre.

A fost însoțită de secretarul general al PSD, Mihai Fifor, și președintele PSD Bacău, Dragoș Benea, pretextul fiind o vizită electorală la șantierul centurii ocolitoare a municipiului Bacău.

După excursie, Viorica Dăncilă a declarat că s-ar plimba mai des cu bicicleta, dar a fost ocupată cu ”activitățile guvernamentale”. Întrebată cum i se pare centura, după un moment de ezitare, a spus că este „bine realizată și utilă”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.