Skip to content
Ediția de astăzi

Viorica Dăncilă, după înfrângere: Pentru viitorul ţării noastre continuăm lupta

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale, care a pierdut a declarat că social democrații vor lupta în continuare pentru români.

Mulţumesc tuturor românilor care au mers astăzi la vot şi mulţumesc din inimă celor care mi-au acordat încrederea lor! Pentru milioanele de români care cred în mine şi în Partidul Social Democrat, dar şi pentru viitorul ţării noastre, care nu poate fi sacrificat în numele austerităţii şi al monopolului de putere, continuăm lupta!„, a anunțat Dăncilă.

Totodată, președintele PSD le-a mulțumit colegilor din PSD.

Mulțumesc colegilor mei din teritoriu, vreau să le mulțumesc simpatizanților și militanților PSD, tuturor celor care au vrut să înlocuiască ura și dezbinarea cu unitatea și încrederea. PSD astăzi a recâștigat încrederea cetățenilor români care ne-au votat în 2016. Am recuperat voturile pe care le-am pierdut la europarlamentare, iar astăzi avem peste 3 milioane de voturi, ceea ce înseamnă că avem numărul de voturi pe care l-am avut la parlamentarele din 2016 pentru a intra la guvernare”, a spus Viorica Dăncilă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.