Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi Recent

Ziua Cooperării Europene, desfășurată la Șișești

Astăzi, 21 septembrie, în comuna mehedințeană Șișești, are loc cea de-a zecea ediție a Zilei Cooperării Europene.

Evenimentul este organizat, în parteneriat, de către Secretariatul Comun din cadrul Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Timișoara, alături de Autoritatea de Management a Programului Interreg-IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia, Autoritatea Națională din Republica Serbia, cu sprijinul Consiliului Județean Mehedinți și Primăriei Șișești.

Sunt prezenți experți culturali, reprezentanți ai administrației locale și ai administrației centrale, precum și alți oaspeți români și sârbi.

„Nu este deloc întâmplător că cea de-a zecea ediție a Zilei Cooperării Europene se organizează astăzi în această comună mehedințeană. Șișești se poate mândri cu statutul de comună campioană la atragerea de fonduri europene. De-a lungul anilor, Primăria Şişeşti a implementat cu succes 18 proiecte europene, iar suma totală adusă în comunitate este de aproximativ 5 milioane de euro. Cu aceşti bani, primăria şi-a pus la punct serviciul de salubritate, a înființat un centru de informare turistică, a organizat un serviciu pentru situaţii de urgenţă modern, a reabilitat unitățile școlare, a înființat 2 centre de ceramică și multe alte proiecte”, a declarat prefectul județului Mehedinți, Cristinel Pavel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.