Skip to content
Ediția de astăzi Recent

13 posturi scoase la concurs de Casa Județeană de Pensii Mehedinți

Casa Județeană de Pensii Mehedinți anunță scoaterea la concurs a mai multor posturi de execuție contractuale, pe durata determinată până la data de 31 decembrie. Este vorba despre 11 posturi pentru consilier debutant și 2 pentru referent debutant. 

„Concursul de recrutare se va desfășura în 3 etape, astfel: prima etapa va consta în selecția dosarelor depuse, proba scrisa se va desfășura pe 6 septembrie, iar condițiile de participare la acest concurs sunt: pentru postul de consilier debutant sunt necesare studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniul științe inginerești, științe economice, științe administrative, științe juridice, precum și absolvite cu diplomă de licență în domeniul matematică, fizică și informatică. Vechimea în muncă nu este necesară, iar pentru posturile de referent – studii liceale”, a declarat Florentina Vîrlan, șef birou Resurse Umane Casa Județeană de Pensii Mehedinți 

Candidații trebuie să susțină examenul în data de 6 septembrie. Pentru a fi declarați „admis”, aceștia trebuie să obțină minimum 50 de puncte. 

„Proba scrisă se va desfășura pe data de 6 septembrie 2021, la sediul Liceului de Transporturi Auto din Drobeta-Turnu-Severin, iar ocuparea locurilor în sala se va realiza între orele 9 și 9:30.”, a transmis Mihai Plăvițu, director executiv Casa Județeană de Pensii Mehedinți

Toți cei care doresc să ocupe unul dintre posturi trebuie să știe că se pot înscrie, începând de astăzi, 27 august, până luni, 30 august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.