Skip to content
Ediția de astăzi Recent

94 de pompieri înaintați în grad la termen la ISU Mehedinți

Ceremonia militară organizată cu prilejul înaintării în grad la termen pentru 94 de salvatori ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Drobeta” al județului Mehedinţi a avut loc miercuri,  31 iulie a.c., în cadrul tuturor subunităţilor de intervenţie.  Un număr de 94 de salvatori din care 4 ofițeri şi 90 de subofițeri au fost avansaţi miercuri în gradul următor.

În cadrul ceremoniei, conform Ordinului Ministrului Afacerilor Interne, au fost avansaţi în grad patru ofițeri, unul dintre aceştia fiind avansat în gradul de maior, unul în gradul de căpitan şi alţi doi în gradul de locotenent. În  acelaşi cadru festiv, conform Ordinului Inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Drobeta” al județului Mehedinţi, au fost avansaţi în grad 90 de subofițeri, 37 dintre aceştia primind gradul de plutonier adjutant şef, 44 gradul de plutonier  adjutant, 6 gradul de plutonier şi alţi 3 gradul de sergent major.

”Înmânarea noilor însemne de grad și felicitarea celor avansați s-a făcut de către domnul inspector șef,  care a transmis, pe rând, felicitări cadrelor militare avansate, astăzi, pentru munca depusă, rezultatele obținute și profesionalismul dovedit de-a lungul timpului. Inspectorul şef le-a urat pompierilor succes în parcurgerea tuturor etapelor specifice carierei militare. De asemenea, le-a mulțumit pentru devotamentul și tenacitatea dovedită în sprijinul populației la misiunile încredințate”, a precizat Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU Drobeta.

Ceremonia de avansare a debutat  cu intonarea Imnului Național.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.