Skip to content
Focus Recent

Liderul PNL Mehedinți: În PSD nu există grupări salubre ori personaje pozitive

Conflictul din PSD a provocat reacții și din partea liderilor Opoziției. Președintele PNL Mehedinți spune că în războiul din PSD nu există ”personaje pozitive”.

Războiul din PSD, contrar aparențelor, se duce între clanuri care au exact aceleași obiective! Târgul propus de gruparea disidentă Firea – Stănescu – Bădălău –Neacșu este, pe scurt, următorul: cu #Amnistie și #Grațiere, fără Dragnea, dar cu Viorica Dăncilă premier în continuare. Practic, în PSD se licitează la acest moment pe fondul intereselor celor certați cu legea. #LicitatiaInfractorilor Acum în PSD nu există grupări salubre ori personaje pozitive, ambele tabere sunt de aceeași factură. Soluția este ca PSD să lase România în pace! Adică, să plece de la guvernare”, este mesajul transmis de Virgil Popescu pe pagina de Facebook.

Și liderul PNL susține că este vorba despre un conflict între două tabere.

Din punctul meu de vedere, sunt toţi o apă şi-un pământ. Până mai ieri, dl Stănescu se înţelegea foarte bine cu dl Dragnea şi puneau la cale tot felul de chestiuni în interesul PSD. Nu pot să înţeleg cu ce e mai bun Stănescu astăzi decât Dragnea, iar soluţia pe care o dau semnatarii scrisorii este de-a dreptul ridicolă şi anume menţinerea ca preşedinte al PSD a premierului Dăncilă, care nu ştie pe ce lume trăieşte şi care nu e nici măcar capabilă să înveţe bine limba română şi să citească mesajele pe care i le scriu alţii pe hârtie„, a declarat Orban, miercuri, într-o intervenţie la România TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.