Skip to content
Ediția de Astăzi Focus Recent

CENTENAR – Președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu: Mehedințenii să nu își piardă speranța!

PSNews Mehedinți desfășoară campania ”Centenar”. În cadrul acestui demers, la ceas aniversar pentru țara noastră, dar și pentru județul Mehedinți, am vrut să aflăm ce înseamnă 100 de ani de la Marea Unire pentru cei care conduc ”destinele” mehedințenilor.

Președintele PNL Mehedinți – deputatul Virgil Popescu s-a implicat în campania Centenar – PSNewsMehedinți.

Ce înseamnă pentru dumnevoastră aniversarea Centenarului?

100 de ani de la Marea Unire! Un veac de istorie, pe care noi avem ocazia să îl aniversăm anul acesta. Cu bune, cu rele, trăim într-o țară liberă, membră a Uniunii Europene, a NATO și într-un parteneriat strategic cu una dintre cele mai mari puteri ale lumii SUA. Cred că s-au făcut multe în țara noastră în ultimii 100 de ani. Că se puteau face mai multe? Categoric! Dar timpul nu este pierdut!

Ce mesaj le transmiteți mehedințenilor cu ocazia Centenarului?

Să nu își piardă speranța, să nu se lase copleșiți de lehamite și să nu uite că orice îi nemulțumește au o modalitate de sancțiune: votul! Să creadă în țara lor, să creadă în ei, în proiectele lor, în comunitatea lor, să se implice fiecare la nivelul lui, pentru că așa se vor vedea rezultatele.

Ce proiecte ați realizat în anul 2018 pentru Mehedinți?

Am sprijinit acțiunile colegilor liberali din județul Mehedinți. Pe de altă parte, ca deputat de Mehedinți am lucrat asiduu la o serie de proiecte de lege care vor avea efecte benefice și pentru mehedințeni. Modificările pe care le-am inițiat și votat în Parlament la legea Energiei și Gazelor Naturale ajută severinenii și mehedințenii în așa fel încât nicio companiei să nu își mai bată joc de ei, așa cum se întâmplă în acest moment.

Ce v-ați propus să realizați în anul 2019 pentru Mehedinți?

În primul rând îmi doresc să reușim să alocăm fonduri pentru extinderea rețelei de gaz. În acest sens, le-am propus colegilor parlamentari din PNL să depunem un amendament la proiectul de buget din 2019 prin care să alocăm fiecărui județ o sumă care să fie investită în extinderea rețelei de gaz.

În ce direcție credeți că se va îndrepta România, după 100 de ani de la Marea Unire?

În direcția bună. În ciuda tensiunilor, care sunt alimentate de unii sau de alții, cred că avem în continuare mulți oameni de valoare în țara noastră, care vor contribui la direcția viitoare a țări. Avem tineri bine pregătiți care își doresc să facă ceva pentru țara lor, care vor să pună umărul la construirea viitorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.