Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Ultima probă din cadrul simulării pentru Evaluarea Naţională

Elevii claselor a VIII-a au susţinut marți, 30 martie, proba la matematică din cadrul simulării pentru Evaluarea Națională. În ceea ce priveşte subiectele, geometria a fost problematică, spun elevii.

„Pe noi chiar ne-au pregătit profesorii din liceul Pedagogic, deci subiectele au fost destul de uşoare, mai puţin la subiectul al III-lea”, susţine un elev

„Exerciţiile au fost dificile în comparaţie cu cele din testele de antrenament, iar la subiectul al III-lea, ultimul exerciţiu a fost foarte greu. Nu mă aştept la o nota mare în această simulare.”, spune o elevă

Şi de această data, la Colegiul Naţional Pedagogic „Ştefan Odobleja”, s-au prezentat toţi elevii şi nu au fost incidente.

„Toţi cei 62 de elevi au fost prezenţi, fiind un moment bine-venit pentru elevi deoarece se obişnuiesc, astfel, cu noua formulă de susţinere a Evaluării. Elevii noştri ştiu ce au de făcut şi s-au obişnuit cu aceste schimbări.”, a declarat Florentina Watzlawek, profesor la Colegiul Naţional Pedagogic „Ştefan Odobleja”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.