Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Senatorul Stela Firu, atac la adresa președintelui CJ MH, Aladin Georgescu

Stela Firu, senatorul liberal, a postat joi, 27 mai, pe pagina sa oficială, un mesaj prin care critică atitudinea, dar și modalitatea în care președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a condus județul, după ce acesta a anunțat miercuri, 26 mai, că a semnat, alături de toți președinții Consiliilor Județene din Oltenia, o scrisoare destinată guvernanților, prin care solicită găsirea unei soluții pentru finanțarea drumului express Craiova-Lugoj având în vedere că această investiție nu a fost inclusă în Programul Național de Redresare și Reziliență.

În urma acestui demers, Stela Firu susține că această acțiune este pur demagogică și ipocrită, afirmând că președintele Georgescu probabil uită că este la cârma județului de 9 ani, iar partidul său a fost la guvernare prin Victor Ponta, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose și Viorica Dăncilă, însă nu s-ar fi preocupat de dezvoltarea județului.

„Partidul dumneavoastră a fost la guvernare prin Victor Ponta, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose și Viorica Dăncilă. Aici pot să înțeleg indecizia dumneavoastră. Nu știați cui să vă adresați pentru că șefii dumneavoastră de partid erau mai preocupați să își schimbe proprii premieri, decât de dezvoltarea regională.

Surprinzător, sunt de acord cu dumneavoastră, domnule Georgescu, când spuneți că sărăcirea se elimină prin investiții. Dar nu pot sa nu mă întreb sau să vă întreb, spre exemplu, în ultimii nouă ani, câți investitori ați adus în județul Mehedinți? Câte locuri de muncă noi au fost create în județul nostru?

Domnule Georgescu, politica înseamnă mai mult decât vorbe, mai mult decât niște scrisori și demersuri demagogice. Politica înseamnă fapte, iar la acest capitol, domnule Georgescu, cred ca ați rămas corigent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.