Skip to content
Recent

Noi reguli de funcționare, la Biblioteca Județeană „I.G.Bibicescu”

Biblioteca Județeană „I.G.Bibicescu” a transmis, printr-o postare publică, pe pagina instituției, că începând de marți, 2 noiembrie, secțiile acesteia vor funcționa în modul următor:
-sălile de lectură, respectiv sala „Theodor Costescu” și sala „I.G. Bibicescu” reiau activitatea cu publicul, permițând studiul în interior doar pentru persoanele care dețin Certificat COVID;
secțiile de împrumut la domiciliu continuă activitatea, permițând accesul în interior, pentru alegerea documentelor din rafturi doar pentru persoanele care dețin Certificat COVID iar împrumutul/returnarea documentelor pentru utilizatorii care nu dețin Certificat COVID, se realizează în fața căii de acces din fiecare secție;
De asemenea, se menține suspendarea oricăror activități cu publicul (ateliere, cercuri literare, lansări de carte), în incinta sau în spațiile exterioare ale secțiilor.
Programul de împrumut/returnare este: luni-vineri, 9:30-16:30, iar documentele care se returnează sunt carantinate în cutii care se sigilează la finalul fiecărei zile, pentru o perioadă de 3/10 zile, în funcție de specificul acestora.
Pentru a evita aglomerarea/staționarea îndelungată, se recomandă ca utilizatorii să solicite documentele telefonic sau prin adresa de e-mail a fiecărei secții, stabilind cu bibliotecarul ora la care acestea pot fi ridicate. Utilizatorii trebuie sa știe ca pot împrumuta în siguranță cărți și alte materiale din secțiile Bibliotecii, fiind respectate norme stricte de igienă pentru a evita contaminarea.
„Îi rugam pe cititorii noștri să RESPECTE regulile de împrumut și returnare a documentelor, aceasta fiind singura modalitate de a ne bucura de lectură, sănătoși fiind, chiar și în aceste vremuri neprielnice.
Vă mulțumim pentru înțelegere, vă dorim tuturor multă sănătate și așteptăm cu nerăbdare momentul în care vom putea să desfășurăm din nou, împreună, activitățile culturale, educative în secțiile Bibliotecii!”, conform Bibliotecii Județene „I.G.Bibicescu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.