Skip to content
Focus Recent

Când se organizează prima ediție a Târgului de Crăciun la Drobeta Turnu Severin

Viceprimarul Daniel Cîrjan ne aduce aminte că mai este puțin până la Crăciun și vestea bună este că anul acesta se va organiza la Drobeta Turnu Severin prima ediție a Târgului de Crăciun!

Târgul va fi organizat la Palatul Theodor Costescu, în perioada 9 – 30 decembrie.

Luna cadourilor vine în întâmpinarea dumneavoastră cu prima ediție a Târgului de Crăciun din municipiul Drobeta-Turnu Severin.  Nu oricum, ci cu iz de poveste, la Palat, printre personaje care de care mai îndrăgite.  În perioada 9-30 decembrie, în centrul municipiului, în zona Fântânii Cinetice din fața Palatului Culturii, se vor simți aromele produselor tradiționale, iar privirile vor fi încântate cu lumini de sărbătoare”, a anunțat viceprimarul liberal.

Cu ocazia târgului se va amenaja o zonă de promenadă, food court, food shop, souvenir shop, zonă de caritate și donații, ateliere de creație pentru copii, Căsuța lui Moș Crăciun, Carusel, zonă de distracție și brad decorat pentru sărbătorile de iarnă.

În fiecare seară de târg, între orele 19:00-23:00, vor avea loc concerte de muzică de Crăciun și se vor organiza jocuri interactive pentru copii. Într-o încăpere din interiorul palatului culturii, Teodor Costescu, va fi decorată și amenajată ,,Căsuța lui Moș Crăciun”. Toți copii vor avea acces gratuit în interior și vor putea sta de vorbă cu Moș Crăciun. Toți copii vor primi cadouri din partea organizatorilor, iar toate momentele vor fi surprinse de un fotograf.

Tot în cadrul ,,Târgului de Crăciun de la Palat” se va organiza, în parteneriat cu un ONG și o zonă de caritate și donații. Prima ediție a Târgului de Crăciun de la Palat se va încheia cu un spectaculos foc de artificii în cele trei culori ale drapelului național- roșu, galben și albastru.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.