Skip to content
Administrație locală Focus Recent

Daniel Cîrjan: S-a realizat încă un pas pentru preluarea Bazinului Olimpic

Viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin a anunțat că proiectul de hotărâre inițiat de el pentru preluarea Bazinului Olimpic a fost votat de consilierii locali.

Încă un pas pentru preluarea Bazinului Olimpic! Proiectul pe care l-am inițiat de preluare de către Consiliul Local a Bazinului Olimpic a fost votat în unanimitate. Acum urmează acordul Guvernului României în subordinea căruia se află Compania Națională de Investiții, ocazie cu care vom vedea preocuparea guvernanților pentru severineni”, a anunțat Daniel Cîrjan.

Bazinul olimpic, intrat în circuitul sportiv în anul 1986, a fost închis în anul 2009 din cauza degradării acoperişului şi a zidurilor de susţinere, situaţie care punea în pericol viaţa tinerilor care se antrenau aici pentru competiţii sportive. În anul 2017, președintele Consiliului Județean Mehedinți Aladin Georgescu anunța că bazinul olimpic de înot din Drobeta Turnu Severin va intra în reabilitare şi modernizare.

Proiectul ‘Reabilitare în vederea introducerii în circuitul public a bazinului de înot din Drobeta Turnu Severin’, în valoare de şapte milioane euro, se va derula prin Compania Naţională de Investiţii. CJ Mehedinţi a aprobat predarea amplasamentului”, declara la acea vreame Georgescu.

La începutul anului 2018 reabilitarea bazinului de înot, lăsată în sarcina Companiei Naționale de Investiții, a fost blocată din cauza unor neînțelegeri cu firma ce trebuia să facă documentația de avizare a lucrărilor de intervenții, etapă premergătoare proiectului tehnic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.