Skip to content
Administrație locală Focus Lifestyle

Liberalii vor să îi cinstească pe „Oamenii Centenarului” din Severin

Grupul consilierilor liberali și viceprimarul Daniel Cîrjan au pregătit un proiect de hotărîre prin care își doresc să își arate recunoștința și prețuirea noastră celor care încă mai trăiesc și astăzi și au împlinit onorabila vârstă de 100 de ani și chiar mai mult. Cereminia de premiere se va numi Oamenii Centenarului.

Considerăm că „Oamenii Centenarului” din Drobeta Turnu Severin merită deplina atenție, prețuire și recunoștință pe care suntem capabili să le-o oferim, atât noi ca persoane cât și comunitatea în ansamblul său. În concluzie, propunem spre dezbatere și aprobare proiectul de hotărâre „Oamenii Centenarului” privind aniversarea anuală a severinenilor de la împlinirea vârstei de 100 de ani”, se arată în proiectul de hotărâre.

Viceprimarul Daniel Cîrjan a declarat pentru PSNews.Mh că Oamenii Centenarului din Drobeta Turnu Severin vor primi o atenție din partea primăriei.

În An Centenar, la împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire, este necesar să arătăm recunoștința și prețuirea noastră celor care încă mai trăiesc și astăzi și au împlinit onorabila vârstă de 100 de ani și chiar mai mult. Persoanele care au împlinit 100 de ani sunt reprezentanții celor care, în ultimul secol, au trăit, au sperat și au modernizat România.  Putem îndrăzni să spunem că aceștia sunt „românii – simbol” care au făurit destinul acestei țări, sunt Oamenii Centenarului.  Bătrânii noștri care împlinit 100 de ani de viață sunt un exemplu pentru toți tinerii din ziua de astăzi prin voința pe care au avut-o de a atinge această vârstă unică, de a avea o viață cât un Centenar. Am inițiat alături de consilierii locali ai PNL proiectul de hotărâre „Oamenii Centenarului” privind aniversarea anuală a severinenilor de la împlinirea vârstei de 100 de ani, în sensul că cetățenii cu domiciliul în municipiul Drobeta Turnu Severin care au împlinit vârsta de 100 de ani vor fi aniversați anual, ocazie cu care vor primi o „ DIPLOMA DE ONOARE”, suma de 1000 de lei, un tort și un buchet de flori”, ne-a declarat viceperimarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.