Skip to content
Administrație locală Recent

Anunț privind locurile de parcare scoase la licitație, din Drobeta-Turnu-Severin

Începând de pe 26 august, cetățenii pot depune cererea de atribuire/licitație a locurilor de parcare curentă pe domeniul public.
Dacă aceștia au reședința în limita a 50 m de parcare, pot formula către Direcția Patrimoniu din cadrul Primăriei Municipiului Drobeta-Turnu-Severin sau online la adresa de e-mail: [email protected], cerere tip pentru participarea la procedura de atribuire/licitație a locurilor de parcare curentă pe domeniul public, în parcarea de reședință nr. 129, unde sunt 62 de locuri pentru: Strada Orly, nr. 53-90092, bl. C9-C10-C11-M2-M2A.

Cererile se pot găsi pe pagina web a Primăriei la secțiunea Tipizate – Direcția Patrimoniu, la sediul Direcției Patrimoniu sau la Biroul Comunicare din cadrul Primăriei.
Depunerea acestora se va face în perioada 26.08 – 08.09.2021. De asemnea, pe cerere se va opta pentru un singur loc de parcare.

Ședința de atribuire/licitație va avea loc pe data de 22 septembrie, ora 10, la Sala Grigore Cerchez a Palatului Culturii ,,Teodor Costescu’’. Persoanele cărora li se atribuie locul solicitat vor fi anunțate în ședință, având obligația de a ridica permisul de parcare de la sediul Direcției Patrimoniu, în maximum 10 zile lucrătoare, în perioada 27.09 – 08.10.2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.