Skip to content
Administrație locală

A început campania electorală la Mehedinți – Ce au făcut candidații

Debutul campaniei electorale pentru alegerile locale din data de 27 septembrie a debutat. La Mehedinți candidații au încercat să marcheze momentul cu evenimente sau prin postări pe paginile de Facebook.

Liberalii s-au adunat de la prima oră pentru a fi în mijlocul severinenilor.

Stimați mehedințeni avem șansa să arătăm că se poate! Să demonstrăm că ne dorim altceva! Să scăpăm Mehedințiul de administrația PSD care s-a dovedit a fi una incompetentă și coruptă! Vă invit să ne fiți alături, să îmi acordați votul, să puneți ștampila pe candidații PNL. Mă voi lupta să vă arăt că se poate! Eu am curaj să construiesc în jurul meu schimbarea în bine pe care ne-o dorim cu toții. Nu voi fi singur! Alături de mine va fi echipa liberală și am susținerea ministrului Economiei – mehedințeanul Virgil Popescu. Și nu doar atât: îi voi avea alături pe mehedințeni! Investițiile vor fi baza construției Noului Mehedinți. Avem două opțiuni: să alegem stagnarea, adică PSD, sau schimbarea, care înseamnă viziune, dezvoltare, seriozitate, adică Partidul Național Liberal. Să arătăm că se poate, că ne dorim NOUL MEHEDINȚI”, a fost mesajul transmis de candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Mehedinți.

Astăzi, din centrul vechi al municipiului Drobeta Turnu Severin, intrăm în campania electorală pentru alegerile locale din 27 Septembrie! A venit timpul administrației liberale! Fac echipă cu Cristinel Pavel, candidatul PNL pentru președinte al Consiliului Județean Mehedinți, și împreună #construim_noul_Mehedinți”, a anunțat și Daniel Cîrjan candidatul PNL la primăria municipiului Drobeta Turnu Severin.

S-A DAT STARTUL CAMPANIEI ELECTORALE PENTRU ALEGERILE LOCALE – Astăzi se dă startul campaniei electorale pentru alegerile locale din 27 septembrie. Se vor alege primarul, membrii consiliului local, președintele Consiliului Județean și membrii consiliului județean. Este o perioadă pe care vreau să cred că ne dorim cu toții să o traversăm cu înțelepciune și demnitate, atât din partea noastră, a candidaților, cât și a susținătorilor noștri! Oamenii au nevoie de o campanie corectă, bazată pe fapte și nu pe ură, încrâncenare și minciuni! Fac apel, în mod deosebit, la utilizatorii aplicațiilor din mediul online să participe la discuții bazate pe idei constructive, să folosească un limbaj adecvat și argumente aplicate! Să păstrăm cu toții, în discursul public, demnitatea funcțiilor pentru care am intrat în cursa electorală! Dintr-o astfel de campanie electorală avem cu toții de câștigat, dincolo de votul din 27 septembrie! Personal, îmi doresc o campanie corectă și onestă și am încredere că echipa mea va fi la înălțime și va veni în fața dumneavoastră cu tot ceea ce am clădit împreună în perioada 2016 – 2020! Le doresc mult succes colegilor din Partidul Social Democrat care au intrat în cursa pentru alegerile locale, echipelor de campanie și tuturor candidaților! Să nu uităm că cei mai importanți sunt cei cărora ne adresăm! Această perioadă este pentru a-i convinge pe ei de ceea ce AM FĂCUT fiecare, de ceea ce PUTEM face, să convingem prin FAPTE, nu prin vorbe! Să respectăm în continuare măsurile de protecție și regulile de distanțare”, a declarat și Aladin Georgescu candidatul PSD la președinția CJ Mehedinți.

CAMPANIA MEA ÎNSEAMNĂ MUNCĂ, NU PROMISIUNI – Am început prima zi de campanie prin muncă, la fel ca o zi obișnuită, alături de severineni, pe șantierul deschis în cartierul Banovița, unde în aceste zile reabilităm integral strada Bicaz. Realizăm aici rețeaua de alimentare cu apă și canalizare, alimentarea cu gaz și apoi asfaltare, cu amenajarea de trotuare și căi de acces către locuințe. Lucrările sunt finanțate din bugetul local, în timp ce investițiile pe care le dezvoltăm pe Calea Cernețiului, Banovița și Someș sunt finanțate din fonduri europene.

✅ Este o investiție extrem de importantă pentru locuitorii din zonă, într-un cartier în plină dezvoltare, dar care nu beneficia până acum de utilitățile necesare unei zone urbane moderne.

✅ Pe șantier am fost însoțit de președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, alături de care dezvoltăm o parte dintre proiectele de modernizare din municipiu și de senatorul Liviu Mazilu, un susținător al obiectivelor de dezvoltare a Severinului.

✅ Campania noastră va continua, așa cum au fost ultimii patru ani, prin muncă, printre oameni, fără festivism, atacuri și promisiuni deșarte.

✅ Suntem oameni ai faptelor demonstrate, responsabili, serioși, gata să-și ducă până la capăt proiectele de modernizare a Severinului și Mehedințiului”, a anunțat Screciu – candidatul PSD la primăria Severinului.

La miezul nopții cei de la USR – PLUS și-au lipit afișele.

”În această noapte, început de campanie electorală, am fost primii care am pus afișele în Severin”.

 

Cei de la Pro România au avut eveniment de lansare al candidaților la care a fost prezent președintele partidului Victor Ponta.

”Pro_România_Mehedinți și-a lansat, astăzi, oficial, candidații pentru alegerile din 27 septembrie. #Victor_Ponta, președintele partidului, a fost prezent la evenimentul care a marcat începutul #campaniei_electorale”

Și cei de la PMP au marcat momentul lipind afișe electorale.

”Fie să renască!”, vorba cântecului. Sper din tot sufletul ca acesta să reprezinte un nou început pentru Severin și întreg județul Mehedinți. Intru în luptă cu un singur gând: să fac, în sfârșit, ordine! Vă aștept alături de mine! Eu sunt #vocea voastră în Severin”, a anunțat Eduard Koler candidatul PMP la primăria Drobeta Turnu Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.