Skip to content
Ediția de astăzi Recent

A început o nouă sesiune parlamentară. Prioritățile parlamentarilor mehedințeni

Astăzi, 1 septembrie, a început noua sesiune parlamentară. Astfel, deputații mehedințeni au stabilit o nouă listă de priorități pentru această perioadă.

Una din cele mai importante priorități este legea consumatorului vulnerabil. Într-o postare pe pagina sa, Virgil Popescu, ministrul Energiei, a transmis următoarele: „Alături de colegii deputați am stabilit prioritățile legislative, printre acestea fiind legea consumatorului vulnerabil. Le mulțumesc colegilor pentru sprijinul pe care ni-l acordă prin susținerea actelor guvernamentale. Avem treabă!” 

Totodată, deputatul Dumitru Mărculescu, printr-o postare publică pe pagina sa, a declarat că: „Am promis românilor că vom sprijini dezvoltarea comunităților locale. Programul Anghel Saligny este un program vital pentru acest obiectiv. Nu mai putem lăsa sute de localități fără apă curentă, fără gaze, făra drumuri asfaltate. 57% dintre localități nu au canalizare, 29% dintre localități nu au apă curentă, 69% nu au gaze naturale. Sunt 20.000 de kilometri de drumuri județene nemodernizate și 27 de kilometri de drumuri comunale la pământ. De aceea, nu înțeleg atitudinea colegilor noștri de coaliție. Ziua de astăzi ar fi trebuit să fie despre planuri și proiecte, despre responsabilitate.”

De asemenea, și deputatul Alin Chirilă a precizat că legea consumatorului vulnerabil este o prioritate a sa. Acesta a transmis pe pagina oficală că: „Astăzi începe o nouă sesiune parlamentară. PSD le-a cerut parlamentarilor de la putere să vină din vacanță ca să voteze urgent legea pentru protejarea consumatorilor vulnerabili. Nu au venit, iar acum mimează grija pentru milioane de români care nu-și mai pot plăti facturile.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.