Skip to content
Ediția de astăzi Recent

A încercat să mituiască un polițist de frontieră și s-a ales cu dosar penal pentru dare de mită

 

În data de 23 noiembrie 2018, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie– Serviciul JudeţeanAnticorupţie Mehedinţi au prins în flagrant o persoană cu dublă cetățenie română și sârbă, care a oferit mită 40 euro unui poliţist de frontieră din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I.

Un tânăr în vârstă de 20 ani s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I, pe sensul de intrare în România și a înmânat la control polițistului de frontieră un permis de conducere emis de autoritățile sârbe despre care exista suspiciunea că este fals.

Pentru ca polițistul să nu ia măsurile legale ce se impuneau împotriva sa, în sensul de a-i întocmi un dosar penal, bărbatul i-a oferit  polițistului suma de 40 euro cu titlu de mită.

Polițistul de frontieră a refuzat categoric oferta și a sesizat D.G.A. – S.J.A. Mehedinți, care împreună cu procurorul de caz au procedat la constatarea infracţiunii flagrante.

Vineri, bărbatul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți, unde în urma activităților întreprinse, procurorul a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de acesta pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită, iar cercetările continuă cu inculpatul în stare de liberate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.