Skip to content
Ediția de astăzi Recent Spot

Accident pe DN 6 între Orșova și Turnu Severin

UPDATE 9,00 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră a fost reluată pe DN 6, în localitatea Orșova, județul Mehedinți, unde a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate un autocamion și un autoturism, care au intrat în coliziune frontală ca urmare a vitezei și depășirii neregulamentare. În final, șoferul autoturismului care a fost încarcerat inițial, a decedat la spital. Valorile de trafic au crescut în urma evenimentului.

Știrea inițială

Accident grav joi dimineață pe DN 6 la Orșova, în zona stației Peco Lukoil, în care sunt implicate un autotren și un autoturism BMW. Cauza producerii a fost depășirea neregulamentară de către șoferul autoturismului, impact în urma căruia acesta a rămas încarcerat

Din primele informații se pare că autoturismul BMW a efectuat o depășire neregulamentară și a intrat în coliziune cu un autotren care circula din sens opus.

O persoană a fost transportată la spital cu răni grave. Traficul pe Drumul Național 6 între Orșova și Drobeta Turnu Severin se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției rutiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.