Skip to content
Ediția de astăzi Lifestyle Recent Spot

Horia Brenciu susține un concert la Turnu Severin, în cadrul unui turneu aniversar

 

În această toamnă, Horia Brenciu și trupa sa de muzicieni vor trece prin mai multe orașe din țară, printre care se află și Drobeta Turnu Severin, pentru a-și aniversa cei 25 de ani de carieră, printr-un turneu aniversar.

La Turnu Severin va avea loc un concert în data de 19 noiembrie, care va fi susținut de Horia Brenciu și de prietenii săi la Palatul Culturii Teodor Costescu.

 „Când mă gândesc la viața mea și la tot ce mi s-a-ntâmplat în 25 de ani, știu că sunt cel mai norocos om din lume. Și totuși, sunt doar primii 25…”, spune Horia Brenciu, referindu-se la tot ceea ce au însemnat pentru el cei 25 de ani de carieră: 7 ani la TVR, 6 ani la Antena 1, 5 ani la ProTV și 2 ani la Național TV, dar și multe turnee și concerte în București și în țară. Printre proiectele sale de succes se numără: Robingo, Neatza, Om sărac, om bogat, Vocea României, X Factor, albumele: „35”, „37”, „40+”, dar și numeroase spectacole pe scenele din țară și străinătate”, spune artistul.

Artistul lucrează încă de anul trecut la spectacolele care vor sărbători anul acesta cei 25 de ani de carieră, din dorința de a le oferi fanilor săi momente de neuitat. „Familia mea sunt cei de acasă, orchestra mea și voi, cei care ne urmăriți”, mărturisește Horia Brenciu emoționat, adăugând că nu poate separa aceste lucruri. „Toate îmi dau energie, putere și de la fiecare în parte am învățat să fiu mai bun”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.