Skip to content
Ediția de astăzi Lifestyle Recent Spot

Ultima modă în rândul românilor: revelion ieftin la vecinii sârbi

De Revelion, Serbia a devenit în ultimii ani o destinaţie turistică destul de căutată şi foarte accesibilă pentru severineni, dar şi pentru cei din judeţele limitrofe Mehedinţiului.

Turiştii sunt foarte încântaţi de oferta vecinilor noştri sârbi şi vin la hotelurile din Kladovo,  un orăşel cochet aflat pe malul sârbesc al Dunării, vis-a-vis de Drobeta-Turnu Severin, pentru a petrece noaptea dintre ani.

De exemplu, la un hotel de patru stele din Kladovo pentru un sejur în perioada 29.12.2018-02.01.2019, un turist plăteşte 315 euro/persoană.  Tariful include patru nopţi de cazare, mic dejun bufet, băutură de bun venit, cina bufet în data de 29.12.2018 şi 30.12.2018, cina festivă Revelion bufet cu meniu festiv, cu muzica live din repertoriul internaţional şi băuturi open bar în data de 31.12.2018, cina festivă bufet, cu muzică live şi băuturi open bar în data de 01.01.2019.

Gazdele au pregătit şi o excursie-croazieră prin Cazanele Dunării  (Tabula Traiana, Statuia lui Decebal sculptată în stâncă şi Mânăstirea Mraconia) în data de 30 decembrie în intervalul 11.30-14.30. Restaurantele sârbeşti sunt renumite pentru zecile de preparate tradiţionale foarte gustoase, dar mai ales pentru modul ireproşabil în care clienţii sunt serviţi.

Într-un alt hotel de trei stele din Kladovo, în bufetul suedez oferit în noaptea de Revelion, sunt incluse peste cincizeci de feluri de mâncare, adică cincisprezece gustări calde, cincisprezece gustări reci şi foarte multe mâncăruri normale. De pe masă nu lipsesc, evident, băuturile tradiţionale sârbeşti, iar atmosfera este întregită de formaţii de muzică românească şi sârbească. Turiştii care vin aici trebuie să plătească 229 euro/persoană pentrutrei nopţi de cazare all inclusive (30.12.2018 – 02.01.2019).

Sunt restaurante mai mici în Kladovo unde poţi petrece noaptea dintre ani la un preţ mai mult decât rezonabil, între 50 şi 60 de euro/persoană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.