Skip to content
Focus Recent

Aladin Georgescu a uitat de Dragnea! Se dă bine pe lângă Paul Stănescu! Poze EXCLUSIVE

La nici 24 de ore de când Paul Stănescu a revenit pe ”cai mari” în conducerea PSD, ca președinte executiv, președintele PSD Mehedinți Aladin Georgescu s-a înființat la București, să își arate ”susținerea” față de acesta.

Președintele PSD Mehedinți a fost surprins, pe holurile Parlamentului, în compania lui Paul Stănescu, a lui Claudiu Manda și a Gabrielei Zoană.

Se pare că a uitat repede de Liviu Dragnea și, cel mai probabil, a venit să se asigure că noua conducere are susținerea lui.

Dovada stă în fotografii, obținute în exlusivitate de PSNews Mehedinți:

Dacă ne aducem aminte Aladin Georgescu a fost unul dintre semnatarii acelei scrisori faimoase, în 2018, prin care unii social democrați, printre care și Paul Stănescu, îi cereau lui Dragnea demisia de la șefia partidului. Ca să salveze situația mai mulți primari din Mehedinți (Marius Screciu și alții) au venit atunci la București să explice conducerii PSD că Aladin Georgescu joacă de unul singur).

Între timp s-a răzgândit și președintele PSD Mehedinți.  La începutul lunii octombrie Dragnea îi transmitea un mesaj voalat.

Toţi cei care au venit să susţină au venit cu mandat de la judeţele respective. Noi avem obiective mari de atins în continuare. Este nevoie de orice membru de partid, de orice lider de partid. Depinde de fiecare cum îşi va gestiona prestaţia în perioada următoare. Dacă va înţelege că dincolo de planuri, ale lor sau ale altora din afara partidului, este mai important ce facem cu această ţară, sunt bineveniţi. Dacă vor continua cu această atitudine, cu tot felul de întâlniri secrete, întâlniri cu Dumbravă de la SRI sau cu alţii, comunicări cu Iohannis sau nu, este problema lor, dar nu vor mai face parte din echipă”, declara la vreamea respectivă Dragnea.

Între timp Dragnea e după gratii, Paul Stănescu a revenit, iar Aladin Georgescu se reorientează. Așa e în politică. Ne întrebăm noi, retoric, oare primarii știu că a venit iar la București? Sau iar joacă Aladin Georgescu de unul singur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.