Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Un nou autogol marca Aladin Gigi Georgescu la Spitalul Județean Mehedinți

FOTO Facebook

După ce a aruncat spitalul județean în haos după numirea din 24 august și demisia peste noapte a lui Cătălin Tutilescu, un individ fără nicio pregătire în domeniul sanitar, iar unitatea medicală risca să intre în colaps, președintele CJ Mehedinți face pe salvatorul.

”SITUAȚIE DEBLOCATĂ LA SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ – Am semnat dispoziția de numire în funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin a doamnei doctor Bobîlcă – Mohora Eleonora, medic specialist medicină de urgență și terapie intensivă. Domnia sa preia managementul intituției după ce a îndeplinit funcția de medic șef al Unității de Primiri Urgențe, unde a luptat în prima linie cu situația creată de Coronavirus”, scrie pe Facebook Aladin Gigi Georgescu.

Președintele CJ, mai mult fotbalist decât avocat

FOTO Facebook

Aladin Gigi Georgescu a numit manager la spitalul județean pe doctorul Bobîlcă – Mohora Eleonora, o apropiată a medicului pensionar Radu Iman, pentru „a debloca” situația imposibilă pe care tot el a creat-o la SJU Drobeta Turnu-Severin.

Săptămâna trecută a numit un alt manager care a demisionat în aceeași zi, iar apoi conducerea spitalului urma să fie asigurată de medicul Păsărin din poziția de director medical.

Numai că directorul medical a intrat în concediu de odihnă, iar cererea a fost aprobată de… Consiliul județean, adică de Aladin Gigi Georgescu. În concluzie, cine a blocat activitatea Spitalului, domnule Aladin? Și un pont pentru noul manager al Spitalului Județean: managerul de facto este Elena Bololoi, omul de încredere al lui Aladin Gigi Georgescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.