Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi

Alegeri locale la Obârșia de Câmp: Cine sunt candidații?!?

Duminică 27 iunie se vor organiza alegeri locale în comuna mehedințeană Obârșia de Câmp, iar cetățenii își vor alege din nou primarul. Candidatul PNL este Butaru Niculae, candidatul PSD este Marinela Dumitrele, iar candidatul PMP este Ion Anunța.

În acest sfârșit de săptămână candidatul PNL și-a depus dosarul, fiind însoțit de președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu.

Butaru Niculae și-a depus candidatura pentru primăria Obârșia de Câmp. Am încredere că este cel mai bun candidat și viitor primar, pentru ca mehedințenii de aici asta merită. I-am fost alături candidatului PNL Mehedinți împreună cu deputatul Dumitru Marculescu, secretarul de stat Marius Balu și alți colegi liberali. Votati Butaru Niculae primar, votați PNL”, a transmis președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu.

Și social democrații au îneput campania.

Am profitat de vremea bună și am mers în localitatea Izimșa, acolo unde oamenii se pregătesc să meargă la vot în data de 27 iunie pentru a alege un nou primar! Împreună cu senatorul PSD, Liviu Mazilu, deputatul PSD, Alin Chirilă, vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ionică Negru, și candidatul PSD, Marinela Dumitrele, am stat de vorbă cu oamenii, încercând astfel, să-i informăm cu privire la obiectivele noastre pe termen mediu și lung în vederea dezvoltării comunei Obârșia de Câmp”, a transmis președintele PSD Mehedinți Aladin Georgescu.
Președintele PMP Mehedinți Ion Cupă anunță că Ion Anunța este candidatul PMP.
Ion Anunța, candidatul PMP, pentru funcția de primar al comunei Obârșia de Câmp, și-a depus candidatura. Cred în șansa domnului Ion Anuța și cred că poate fi un primar bun pentru comuna Obârșia de Câmp!  Împreună cu colegii mei din Organizația PMP Mehedinți, consilierul județean – Ion Tufis, secretarul general al filialei – Georgeta Stelescu, vicepreședintele – Dan-Cătălin Vatamanu, am fost alături de candidatul nostru, pentru că noi acordăm o atenție deosebită alegerilor parțiale din data de 27 iunie 2021 și pentru că această frumoasă comună merită un primar respectat, cu soluții pentru dezvoltarea locală”, a declarat liderul PMP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.