Skip to content
Administrație locală Recent

Alegeri locale Mehedinți: Acțiuni disperate și inventate de social democrați! Ce a făcut fiul primarului PSD din Livezile

Prezentarea manipulărilor ca fiind adevăruri absolute este o practică a celor de la PSD Mehedinți, în aceste zile. După ce Aladin Georgescu a inventat un sondaj de opinie, ca să îi fie favorabil, alți social democrați au pus la cale o înscenare. Tot la Livezile, unde săptămâna trecută au fost tentative de incendiere a unor autoturisme care aparțineau unor membri PNL.

După ce s-a transmis că un cetățean din Livezile ar fi primit ”mită electorală”, de la candidatul PNL la primăria Livezile, s-a descoperit și cine l-a filmat? Suprize, surprize: chiar fiul primarului PSD din comună, respectiv Alexandru – Ionuț Nănuți, împreună cu fiul unui angajat al primăriei, respectiv Oborocea Robert.

Cusută cu ”ață” albă! Oare așa mare să fie disperarea în rândul celor de la PSD încât fac orice doar să distorsioneze adevărul, sperând că vor putea influența rezultatul alegerilor? Se pare că da. De la inventarea unor sondaje false, până la acuzații fabricate.

INCIDENT ELECTORAL LA SALCIA

Și în comuna Salcia a fost sesizat la 112 un incident electoral. Un consilier PSD a votat la urna mobilă, deși solicitarea fusese făcută pentru o altă persoană. Sperăm că autoritățile vor investiga acest incident electoral și vor supraveghea ca votul să se desfășoare în condiții legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.