Skip to content
Administrație locală Recent

Alegeri locale: Cum s-a văzut dezbaterea electorală între candidații Cîrjan, Screciu și Gherghe

Se apropie data de 27 septembrie când severinenii vor trebui să își aleagă viitorul primar. Candidații Daniel Cîrjan – PNL, Marius Screciu – PSD și Constantin Gherghe Pro România au participat la o dezbatere electorală organizată de Tele 2, moderată de Adriana Drăghici.

Realitatea zilei 17.09.2020

Emisiune Realitatea zilei, dezbatere electorală invitați în studio: Constantin Gherghe- Pro România Marius Screciu – PsdDaniel Cîrjan – Pnl

Publicată de Tele2 Drobeta pe Joi, 17 septembrie 2020

A fost o dezbatere electorală interesantă și urmărită de severineni, drept dovadă că există interes pentru alegerile de săptămâna viitoare.

Candidații PSD și Pro România și-au reproșat multe acțiuni unii altuia, când au fost puși să dea explicații pe marginea unor proiecte care trebuiau să fie finalizate, având în vedere că ambii, au ocupat sau ocupă și în prezent fotoliul de primar al Severinului.

Marius Screciu i-a transmis de nenumărate ori să nu își asume realizări care nu îi aparțin. Totodată, a încercat să se scuze că mai are nevoie de un mandat pentru a duce la îndeplinire ce nu a reușit în ultimii 4 ani.

Daniel Cîrjan și-a prezentat proiectele de dezvoltare, dar și cele pe care le-a realizat ca viceprimar al Severinului. A prezentat soluția pentru încălzirea și apa caldă din municipiu.

În calitate de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin, voi avea sprijinul total al Guvernului României și al Premierului Ludovic Orban pentru a atrage investitori și fonduri guvernamentale în vederea implementării de proiecte de anvergură pentru severineni! Vom finaliza rețeaua de gaze naturale în tot orașul prin implicarea financiară a ROMGAZ, societate aflată în subordinea Ministerului Economiei. Pentru căldură și apă caldă, severinenii vor putea alege : microcentrale pe gaz sau își vor putea instala centrală termică de apartament.  Punctele termice vor fi transformate în microcentrale pe gaz. Am demonstrat că se poate la blocurile de la ANL.  Soluția propusă de noi are #finanțarea #asigurată de parteneriatul cu #ROMGAZ, fără participare financiară sau împrumut efectuat de Primăria Severin”, a anunțat Cîrjan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.