Skip to content
Ediția de Astăzi Recent

Atenție, ”pericol” de campanie electorală! Nebunia acuzațiilor: cazul Mircea Drăghici

Trezorierul PSD, Mircea Drăghici, a fost audiat la DNA în dosarul în care procurorii anticorupție investighează modul în care PSD a folosit banii primiți ca subvenție de la bugetul statului. La finalul audierilor, DNA a anunțat că s-a început urmărirea penală împotriva lui Drăghici.

Imediat după acest anunț, pe scena politică au început să se agite spiritele, însă, asemenea oricărui alt cetățean român, deocamdată Drăghici se bucură de prezumția de nevinovăție. Altfel spus: până când se va dovedi că faptele pentru care este acuzat au fost comise, Drăghici poate continua să-și exercite obligațiile parlamentare și politice la fel cum a făcut-o și până acum, câtă vreme el continuă să fie nevinovat în ochii justiției și ai societății.

Politicieni acuzați în momente-cheie

Amintim că în România există o lungă serie de politicieni care s-au trezit cu dosare la DNA în momente politice importante. Este chiar cazul președintelui PNL, Ludovic Orban care a fost chemat la DNA în ajunul candidaturii sale la alegerile locale din 2016.

Sp nu uităm și de cazul lui Victor Ponta care a fost chemat la DNA imediat după momentul Colectiv sau cel al lui Vasile Blaga asupra căruia au planat o serie de acuzații în timpul campaniei electorale din 2016.

Iar lista poate continua. Ce este, însă, interesant, este că toți acești politicieni, indiferent de apartenența lor politică, au fost declarați, în cele din urmă nevinovați.

Citește mai departe pe PSNews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.