Skip to content
Recent

Bușoi vrea candidat PNL al dreptei unite la Primăria Capitalei în 2020

 

Europarlamentarul Cristian Bușoi – președintele organizației din București a Partidului Național Liberal – vrea candidat al dreptei unite la Primăria Capitalei cu ocazia alegerilor locale din anul 2020, iar acela să fie de la PNL.

Ideea a fost exprimată la conferința de bilanț pe care filila PNL București a susținut-o duminică la Palatul Parlamentului.

„Se fac foarte mute speculaţii în legătura cu candidatul PNL la Primăria Capitalei în 2020. Nu e momentul să luăm o decizie acum, dar e momentul să începem să gândim o foaie de parcurs. Este greşit în opinia mea să sugerezi că PNL va susţine candidatul altui partid astăzi, în condiţiile în care PNL în Bucureşti şi la nivel naţional este în creştere. Este greşit să pui PNL astăzi în alianţe care nici nu există din punct de vedere formal, legal. Este însă corect să ne gândim că în 2020 trebuie să facem o construcţie comună a forţelor anti-PSD în Bucureşti, este corect să ne gândim la personalitatea cu cele mai mari şanse în sondaje şi cu cel mai bun profil de a câştiga acea bătălie şi cred cu toată tăria că în 2020 candidatul dreptei unite la Primăria Capitalei trebuie să fie un membru al PNL”, a afirmat Buşoi, citat de Agerpres.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.