Skip to content
Lifestyle Recent

Când dragostea adevărată rezistă în timp! Un soldat american și-a regăsit iubita după 75 de ani

metro

Poate părea un scenariu de film romantic, însă este realitate. Un soldat american s-a îndrăgostit în timpul celui de-al Doilea Război Mondial de o tânără franțuzoaică. După 75 de ani cei doi s-au reîntâlnit, iar el i-a mărturisit că a iubit-o în toată această perioadă, deși au fost despărțiți.

În 1944, K.T. avea 24 de ani când a fost staționat cu regimentul său în Briey, în nord – estul Franței. Acolo s-a îndrăgostit de Jeannine, care avea 18 ani.

După 2 luni soldatul a trebuit să plece în grabă, pe un alt front. După ce s-a întors în SUA el s-a căsătorit, dar nu a uitat-o niciodată pe Jeannine.În urmă cu câteva săptămâni o televiziune din Franța a mers în SUA să facă o serie de reportaje pentru a marca D – Day – Ziua Debarcării din Normandia. Și au văzut fotografia tinerei franțuzoaice în albumul veteranului. El le-a spus că și-ar dori să se întoarcă în Franța să îi cunoască familia, că ea, cel mai probabil, este moartă.

Jurnaliștii au găsit-o pe Jeannine, care are acum 92 de ani. Și așa cei doi s-au revăzut. Franțuzoaica a mărturisit că și ea a tot sperat că într-o zi își va revedea iubirea din tinerețe. Cei doi și-au promis să se mai întâlnească.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.