Skip to content
Focus Recent

Când va fi gata lista PNL pentru alegerile europarlamentare

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat că lista candidaților la alegerile europarlamentare va fi stabilită în perioada 1 – 15 februarie, iar ierarhia pe listă va fi stabilită prin vot în cadrul unui Birou Politic Național.

Lista nu o fac eu, lista este supusă dezbaterii şi votului membrilor Biroului Politic Naţional. În măsura în care Crin Antonescu va reprezenta strategia politică, moţiunea adoptată la Congres, poziţionarea noastră categorică anti-PSD, valorile dreptei liberale, în măsura în care el va fi pe această line politică, cu siguranţă poate fi un candidat bun. (…) Orice candidat trebuie să reprezinte valorile, principiile, obiectivele pe care le are atât PNL, cât şi familia politică din care face parte, şi anume, familia Partidului Popular European. Ar fi ideal să câştigăm alegerile„, a declarat președintele PNL Ludovic Orban.

Alegerile pentru Parlamentarul European se vor desfășura anul acesta, la finele lunii mai. Din zona județului Mehedinți cel care și-a exprimat intenția de a candida din nou pentru un nou mandat de eurodeputat este liberalul Jean Marinescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.