Skip to content
Administrație locală Recent

Candidatul USR la CJ Mehedinți aduce acuzații grave la adresa primarului din Isverna – Este implicat și Aladin Georgescu?

Laurențiu Ștefănescu, candidatul USR – PLUS, la președinția Consiliului Județean Mehedinți acuză conflicte de interese la primăria Isverna, unde se pare că soția primarului în funcție, Stoican Virginia, este angajată ca manager de proiecte la GAL – Grup de Acțiune Locală PLATOUL MEHEDINȚI.

În mod normal, Asociația Grup de Acțiune Locală PLATOUL MEHEDINȚI va finanța microproiecte locale care să contribuie la dezvoltarea durabilă a teritoriului prin intermediul măsurilor incluse în cadrul strategiei de dezvoltare locală.

Candidatul USR – PLUS susține că banii publici/europeni sunt direcționați ”spre un grup de interese – pe baza unor decizii politice”.

Surse politice apropiate lasă de înțeles că de aceste acțiuni de ”direcționare” a banilor publici către grupuri de interese știe inclusiv președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu.  Dacă există cu adevărat probleme de încălcare a legii suntem convinși că Justiția își va face treaba, iar cei vinovați vor fi trași la răspundere. Pentru că este păcat ca Isverna, una dintre cele mai frumoase locuri din România, să fie văduvită de potențialul ei de dezvoltare, din cauza unor grupuri de interese.

Să nu uităm că în 2017, Ion Stoican, primarul comunei mehedințene Isverna, a fost declarat incompatibil de Agenția Națională de Integritate, pe motiv că timp de zece ani ar fi deținut în același timp și funcția de primar al comunei, și pe aceea de secretar în cadrul primăriei. „În perioada 19 iulie 2006 – 23 februarie 2016, a deţinut simultan funcţia de primar şi calitatea de funcţionar public de conducere (secretar al comunei Isverna, judeţul Mehedinţi), încălcând astfel dispoziţiile legale“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.