Skip to content
Administrație locală Recent

Președintele CJ Mehedinți așteaptă bani europeni pentru modernizarea DJ606A

Președintele CJ Mehedinți dă asigurări că se va circula în bune condiții pe drumul județean 606A, deși existau probleme cauzate de precipitațiile abundente din ultimele zile. Aladin Georgescu promite că se vor faci și lucrări de reparație și modernizare, dar trebuie să vină ….bani europeni.

Am dispus ca la nivelul Consiliului Județean Mehedinți să se ia măsurile necesare pentru ca cei care participă sâmbătă, 30 iunie 2018, la ediția a XI-a a spectacolului aeronautic, pe Aerodromul Drobeta, să poată circula în condiții bune pe drumul județean 606A.
Întrucât în urma precipitațiilor abundente, pe platforma drumului se formaseră ravene și devenise impracticabilă, a fost nevoie să se intervină pentru reprofilarea căii rutiere, adaos de material pietros și compactare. S-a eliminat astfel, disconfortul creat de apariția gropilor la stratul de piatră. În vederea reabilitării complete și modernizării drumului județean 606A, la nivelul Consiliului Județean, am depus o cerere în vederea obținerii de fonduri europene în valoare de peste zece milioane euro, pe Programul Operațional Regional 2014-2020. Proiectul a fost admis după verificarea administrativă și a eligibilității și așteptăm să treacă de toate etapele în vederea obținerii finanțării și reabilitării întregului tronson de peste 19 kilometri, cuprins între DJ 561A (Plopi) și intersecția cu DN6 (Balota)”, a scris președintele CJ Mehedinți pe pagina de Facebook.

Aladin Georgescu nu a ratat ocazia de a transmite o invitație de participare la spectacolul aeronautic, pe Aerodromul Drobeta.

Pe această cale, vă invit să participați sâmbătă, începând cu ora 11.00, la spectacolul aeronautic, pe Aerodromul Drobeta. Veti putea vedea spectacole de acrobație aeriană, zbor cu planorul, motoparapanta și de asemenea, un spectacol de parasutism. Cei mai curajoși dintre dumneavoastră pot să încerce chiar zborul, cu ajutorul organizatorilor”, mai scrie președintele PSD Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.