Skip to content
Administrație locală Recent

Consiliul Județean și Prefectura solicită Guvernului bani pentru reparațiile ce trebuie făcute în urma inundațiilor

Vremea capricioasă din ultimele săptămâni a provocat daune serioase și în județul Mehedinți. Drept urmare, președintele Consiliului Județean și prefectul Mehedințiului au realizat un proiect de hotărâre pentru a solicita bani de la Guvern necesari pentru reparații.

În cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, întrunit astăzi de domnul prefect Nicolae Drăghiea, s-a aprobat prin votul membrilor, întocmirea și transmiterea către Guvernul României a unui proiect de hotărâre pentru alocarea unor sume în vederea reabilitării elementelor de infrastructură afectate în urma fenomenelor hidrometeorologice pe parcursul lunii mai și începutul lunii iunie 2019, în județul Mehedinți”, a anunțat Aladin Georgescu.

Este nevoie de bani pentru a fi reparate drumuri comunale sau de exploatare agricolă, podețe și străzi afectate în zonele arondate orașului Baia de Aramă și comunelor Bala, Dumbrava, Godeanu, Isverna, Obîrșia Cloșani, Husnicioara, Izvoru Bîrzii.

Pe ordinea de zi a ședinței Guvernului din 12 iunie se află un proiect de hotărâre pentru alocarea unor sume în județele afectate de inundații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.