Skip to content
Administrație locală Focus Recent

CJ Mehedinți se ”dezice” de ”Piciorul Podului lui Traian” – Aladin Georgescu a făcut ședință de CJ la mare

Președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu a prezidat marți, 7 august, o ședință de îndată la…mare. Consilierii județeni și alți angajați ai CJ Mehedinți se află zilele acestea la Mamaia unde fac cursuri de perfecționare. Însă…surpriză. Președintele CJ Mehedinți a convocat marți ședință de îndată pentru a scoate din proiectul de reabilitare al Complexului Regiunii Porțile de Fier obiectivul ”Piciorul Podul lui Traian”.

De ce? Nu avem explicația oficială a președintelui CJ Mehedinți Aladin Georgescu pentru că până la ora publicării acestei știri nu a răspuns la telefon, deși redacția PSNews.mh l-a contactat.

Consilierul județean al PNL Stela Firu ne-a declarat că ședința a fost convocată pentru că cei din aparatul tehnic al CJ Mehedinți au dat dovadă de incompetență, pentru că se putea discuta despre acest proiect într-o ședință care putea fi convocată și organizată vinerea trecută, în data de 3 august.

Vorbim despre un proiect care a fost demarat acum 7 ani și trebuia să fie finalizat acum 2 ani. Au realizat că nu au o soluție tehnică viabilă de reabilitare a obiectivului ”Piciorul Podul lui Traian”, care să fie gata în timp util, respectiv 31 decembrie 2018, deci au solicitat ca acesta să fie scos din proiect. În data de 16.07.2018  CJ Mehedinți a transmis o adresă Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud – Vest Oltenia prin care au cerut să se renunțe la Piciorul Podul lui Traian, iar răspunsul a venit în data de 2 august. Însă cei din aparatul tehnic al CJ au făcut adresa de abia în cursul zilei de luni, 6 august. Din păcate, aparatul tehnic al CJ se revarsă de incompetență”, ne-a declarat Stela Firu.

Ce s-a votat?

Art. 1 ”Se aprobă diminuarea obiectivului proiectului ”Reabilitarea Complexului Regiunii Porților de Fier și valorificarea lui ca produs turistic” cu obiectul de patrimoniu ”Piciorul Podului lui Traian”.

Art.2 ”Prin grija Serviciului Administrație Publică Locală, Relația cu Consiliul Județean, Petiții prezenta hotărâre se va comunica celor interesați, precum și Instituției Prefectului – județul Mehedinți”.

 

 

1 comentariu la “CJ Mehedinți se ”dezice” de ”Piciorul Podului lui Traian” – Aladin Georgescu a făcut ședință de CJ la mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.