Skip to content
Recent Spot

Viceprimarul Daniel Cîrjan: I-au mințit pe români că totul va prospera cu ei la guvernare, dar n-au făcut decât să scadă puterea de cumpărare

 

În ultimele luni ale anului românii au simţit la buzunare ce consecinţe are creşterea ROBOR, un indicator ignorat de mulţi clienţi ai băncilor care şi-au făcut credite.

Şi viceprimarul Severiului, Daniel Cîrjan (PNL), simte pe propria piele ce înseamnă creşterea ROBOR, după ce a făcut un credit ipotecar în această vară.

“În luna iunie a acestui an, am făcut un credit ipotecar în valoare de 236.640,00 RON (50.000 euro) pentru o casă, credit ce se întinde pe o perioadă de 25 de ani. La semnarea contractului în luna iunie indicele ROBOR la trei luni era de 2,45% iar acum, în august, indicele ROBOR la trei luni a crescut la 3,47%, însemnând o creștere a ratei creditului cu cel puțin 144 lei lunar. Având în vedere evoluțiile macroeconomice din momentul de față, dar și pe cele viitoare, specialiștii în economie estimează că ROBOR își va continua trendul crescător în perioada următoare.
Guvernarea PSD dă dovadă, din nou, de o mare incompetență. Ei nu înțeleg răul făcut românilor prin adoptarea unor politici economice și fiscale care mai de care mai incoerente. I-au mințit pe români că totul va prospera cu ei la guvernare, dar n-au făcut decât să scadă puterea de cumpărare”, spune viceprimarul pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.