Skip to content
Recent Spot

Directorul CNAIR promite două sensuri giratorii în punctele critice de pe centura ocolitoare a Severinului

Directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Narcis Neaga a efectuat marți, 26 iunie 2018, o vizită de lucru, în județul Mehedinți, ocazie cu care a stabilit ca în perioada următoare să se efectueze lucrări de întreținere pe mai multe tronsoane ale DN 57, DN 67 și DN 56.

 Vizita directorului general al CNAIR, însoțit de directorii adjuncți și directorii regionali de la Timișoara și Craiova, a început marți dimineața, pe DN57, drumul care traversează cea mai importantă zonă turistică din județul Mehedinți, Clisura Dunării. Aici, oficialii au convenit să se facă lucrări de refacere a covorului asfaltic pe o distanță de aproximativ cinci kilometri, între municipiul Orșova și biserica din centrul comunei Eșelnița.  Directorul general al CNAIR a mai promis că se vor demara procedurile de asigurare a iluminatului public în zona podului de la statuia lui Decebal în parteneriat cu Consiliul Județean Mehedinți.

Vizita de lucru a continuat pe DN 67, pe Dealul Colibași, unde de asemenea se vor face lucrări de întreținere lunile următoare.

”Prima concluzie este că trebuie să intervenim cât mai rapid. Am făcut acum un plan și ca și dincolo, la Eșelnița, am stabilit ca în luna septembrie să se finalizeze lucrările de intervenție. Se vor face în ambele locuri lucrări de întreținere, covoare asfaltice și marcaje, care să îmbunătățească siguranța traficului și confortul participanților la trafic.”, a declarat directorul general al CNAIR, Narcis Neaga.

Vizita de lucru a continuat pe DN6, la Șimian, acolo unde oficialii CNAIR au arătat că până în luna octombrie, sensul giratoriu va fi construit definitiv. De asemenea, s-a mai stabilit ca pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin să se amenajeze două sensuri giratorii la intersecțiile unde se produc în prezent, cele mai multe accidente rutiere.

Ultima parte a programului de lucru a vizat DN 56 (B și C), care traversează județul de la Hinova până la limita cu județul Dolj. Oficialii s-au oprit la Primăria Salcia, unde au purtat discuții legate de trafic și întreținerea arterei naționale cu primarii comunelor Salcia, Gârla Mare, Pristol și Vrata.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.