Skip to content
Administrație locală Recent

Ce spune Aladin Georgescu despre “Via Transilvanica” ce va străbate județul Mehedinți

“Via Transilvanica”, traseul care va putea fi parcurs cu bicicleta sau pe jos, va străbate județul Mehedinți. Pentru a fi pus în aplicare acest proiect președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu a anunțat că s-a întâlnit cu prefectul Nicolae Drăghiea, cu primarii din Drobeta Turnu Severin și cei ai localităților din zona de nord a județului Mehedinți, cu conducerea Geoparcului Platoul Mehedinți, a Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară și a Direcției Silvice Mehedinți pentru a stabili detaliile pentru definitivarea traseului.

În perioada următoare vom stabili traseul exact pe teritoriul județului Mehedinți și vom face toate demersurile pentru ca el să poată fi străbătut pe jos sau cu bicicleta, nefiind vorba despre un traseu de-a lungul drumurilor județene sau naționale, ci despre o potecă marcată cu borne kilometrice și indicatoare. “Via Transilvanica” este un proiect al Asociației Tășuleasa Social care leagă zece județe din țară în vederea promovării istoriei, frumuseților naturii și culturii românești și pe care l-am sprijinit încă de la lansare pentru promovarea județului Mehedinți”, a anunțat Aladin Georgescu.

Punctul de plecare al traseului de aproximativ 950 kilometri va fi municipiul Drobeta Turnu Severin, după care va merge către nordul județului Mehedinți, străbate toată Transilvania și se oprește la Putna unde se odihnește Ștefan cel Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.