Skip to content
Ediția de astăzi Lifestyle Recent

Cine s-a găsit să critice ținuta lui Carmen Iohannis la întâlnirea cu Papa Francisc

 

Președinta organizației de femei PSD Drobeta Turnu Severin, Alexandra Di Battista, pare să fie mare cunoscătoare în materie de modă. Într-o postare pe contul său de Facebook, critică ținuta purtată de Carmen Iohannis, la întâlnirea cu Suveranul Pontif.

„Deci dacă nu ești prințesă sau regină te îmbraci în negru și îți acoperi capul și nu apari ca o floricică gata de picnic!”, comentează pesedista locală, cunoscută mai mult în lumea mondenă a Severinului și mai puțin în mediile politice locale.

Ținuta lui Carmen Iohannis nu a fost greșită. Deși mai multe voci, printre care și Iulia Albu, o critică pe Carmen Iohannis pentru că nu ar fi purtat rochie neagră și văl pe cap, așa cum prevede protocolul, adevărul este că ținuta purtat de prima doamnă a României este una corectă. Papa Francisc nu este adeptul regulilor dure pe care le urmau predecesorii lui, astfel că, în prezent, chiar și la Vatican, protocolul este mai relaxat. Cu atât mai mult este valabil acest lucru atunci când întâlnirea nu are loc la Vatican. În 2017, când prințul Charles și Camilla, au fost în vizită la Vatican, ducesa a purtat o rochie nude, fără a avea capul acoperit, lucru care nu a fost considerat greșit.

Carmen Iohannis a venit îmbrăcată într-o rochie bleu ciel, accesorizată cu pantofi stiletto, de culoare albă și o geantă plic într-o nuanță de roz pal.

Jurnaliștii de specialitate au punctat despre ținutele lui Carmen Iohannis, create de un designer român, că au fost elegante. „Culoarea bleu ciel exprimă seninătate, este o nuanță rafinată și serenă, precum sufletul doamnei Iohannis. Materialul este un crep de mătase naturală, fluid, ușor, confortabil, cu un croi și o simplitate studiate, care pun în valoare silueta, dar în același timp conferă și o notă de austeritate. Este o eleganță discretă ce o și caracterizează pe prima doamnă. Am pregătit din timp această ținută. Doamna Iohannis și-a dorit o culoare senină. A venit la câteva probe înainte”, a declarat designerul Eli Lăslean pentru presa națională.

Una peste alta, pentru că am intrat în sezonul estival, îi sugerăm politicianei pesediste să studieze mai mult revistele de modă, iar criticile la adresa ținutelor Primei Doamne să le lase pentru oamenii de specialitate.

 

1 comentariu la “Cine s-a găsit să critice ținuta lui Carmen Iohannis la întâlnirea cu Papa Francisc

  1. Cine s-a gasit sa comenteze???!!!! Ce competenta in materie de life style si fashion are aceasta doamna bulimica, complexata si botoxata! De fapt se cunoaste apetenta primarului Scrieciu de a-si gasi asemenea comunicatori de imagine care stiu sa faca de toate ……….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.