Skip to content
Ediția de Astăzi Focus Recent

Cine sunt noii miniștri din cabinetul Dăncilă – Cu cine a fost înlocuit olteanul Stănescu la ministerul ”primarilor”

În urma remanierii guvernul Dăncilă are 8 miniștri noi. Au venit unii noi, alții au fost ”reevaluați” și s-au întors, în timp ce alții au fost mutați la alte ministere. Cea mai surprinzătoare decizie este cea de la ministerul Dezvoltării Regionale, Paul Stănescu a fost înlocuit de Ilan Laufer… Ministerul primarilor, care gestionează fonduri importante prin care, de obicei, se asigură ”fidelitatea” edililor a fost dată pe mâna unui ”străin”.

Un alt oltean care a plecat din guvern este Mihai Fifor, care a fost înlocuit de Gabriel Leș, cel care a mai fost ministru al Apărării pentru câteva luni, sub comanda unui alt premier pesedist. Lia Olguța Vasilescu, o altă olteancă, pleacă de la ministerul Muncii la ministerul Transporturilor, unde îl va înlocui pe Lucian Șova. Marius Budăi este noul ministru al Muncii.

Controversatul Dănuț Andrușcă a scăpat de stres. El va fi înlocuit de Niculae Bădălău la conducerea ministerului Economiei. Fostul ministru Alexandru Petrescu se întoarce ca ministru al Comunicațiilor, Daniel Breaz este noul ministru al Culturii și la ministerul Tineretului și Sporturilor a fost numit Bogdan Matei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.