Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Ciolacu, atacă Guvernul PNL: Guvernanți fără scrupule! Cât mai aveți de gând să vă bateți joc de copiii țării?!

Liderul interimar al PSD atacă Guvernul PNL pe tema majorării alocațiilor pentru copii, acuzând Executivul că guvernează fără scrupule.

Inconștienților! Guvernanți fără scrupule, care treceți cu tancul peste lege și Constituție! Cât mai aveți de gând să vă bateți joc de copiii țării?! Tot PSD e de vină că Ministerul Justiției și Consiliul Legislativ v-au spus clar că ați dat o ordonanță vădit neconstituțională prin care anulați practic dublarea alocațiilor copiilor?! Ia întrebați-l pe proaspătul candidat PNL care a semnat în numele ministrului Justiției dacă a trecut între timp la PSD?! Dați ordonanțe neconstituționale și apoi amenințați că nu mai plătiți alocațiile dacă Parlamentul nu votează mizeriile voastre în afara legii! Ăștia sunteți! PSD nu se dă niciun milimetru înapoi. Vom continua să punem presiune pe acest guvern eșuat pentru ca legile votate de Parlament și promulgate de președintele Iohannis să fie puse în practică. Iar PNL și Guvernul lor de cinici trebuie să înțeleagă că dublarea alocațiilor nu e un moft, ci o necesitate. Că nu poți să dublezi cu 20%. Românii trebuie să știe că bani sunt, dar doar pentru furturile acestui Guvern de hoți și incompetenți”, este mesajul transmis de liderul social democrat.

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, a propus guvernului miercuri seara un proiect de ordonanță pentru dublarea etapizată a alocaţiilor pentru copii, prima majorare, de 20% urmând să fie făcută în septembrie, pentru luna august.

1 comentariu la “Ciolacu, atacă Guvernul PNL: Guvernanți fără scrupule! Cât mai aveți de gând să vă bateți joc de copiii țării?!

  1. Aplicarea graduală a unor legi care-s destinate imbunătătirii vietii copiilor de oriunde trăiesc acestia , generează o stare de : tensiune, nemultumire , deznădejde , lehamite, nesigurantă , neincredere in rândul cetătenilor .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.