Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Continuă controalele Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Mehedinți

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Mehedinți a anunțat marți, 6 aprilie, că și în această perioadă, prin inspectorii săi, derulează controale pentru operatorii economici. Întrucât ne apropiem de sărbătoarea Paștelui Ortodox, verificările se vor axa, în special, pe comercializarea cărnii de miel, ouălor, prăjiturilor, cozonacilor și vinului.

„Le reamintim cetățenilor că este foarte important să-și cumpere, toate produsele, din unități autorizate sau înregistrate sanitar veterinar. În cazul în care se vor înregistra abateri din partea operatorilor economici, aceștia pot fi sancționați, iar dacă neregulile sunt grave, se poate emite ordonanță de suspendare sau încetare a activității acestuia.”, a declarat dr. Adriana Ganea, director executiv adjunct al Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Mehedinți

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Mehedinți îi îndeamnă pe cetățeni să fie foarte atenți la modul de păstrare și depozitare al produsului, dar și să citească eticheta acestuia, apoi să ia decizia dacă îl achiziționează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.