Skip to content
Ediția de Astăzi

Cum l-a trimis așa îl va primi! Parlamentarii au respins cererea lui Iohannis de reexaminare a bugetului! Ce mai rămâne de făcut?

Majoritatea parlamentară a votat adoptarea raportului de respingere a cererii de reexaminare trimisă de președintele României pe bugetul pe 2019. Degeaba au încercat parlamentarii Opoziției să facă ceva…majoritatea a decis.

Drept urmare Klaus Iohannis nu mai are nicio cale de atac și va trebui să promulge legea bugetului pe 2019. Dezbaterile însă nu au fost lipsite de momente tensionante, de replici neadecvate locului și mediului.

Astăzi ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici a evitat, în Parlament, să răspundă întrebărilor parlamentarilor PNL, deși Opoziția a susținut că Bugetul pentru 2019 este unul bazat pe cifre false și nu poate susține cheltuielile și investițiile preconizate. Puterea, în comisiile de specialitate, nu a ținut cont de solicitările Opoziției și a respins cererea de reexaminare a Legii Bugetului ce a fost formulată de președintele Klaus Iohannis”, au transmis cei de la PNL.

Pe de altă parte, ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici le-a cerut colegilor săi să respingă un amendament susținut de senatorul PNL Florin Cîțu și a lansat la adresa acestuia mai multe afirmații ironice.

Ești frumos! Chiparosule! După ce că ești urât, mai ești și prost. Ai auzit? Cîțule, după ce că ești urât, ești și prost!”, a afirmat ministrul Finanțelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.