Skip to content
Focus Recent VIDEO

Liberalii cer ca Teodorovici să fie demis după ce l-a numit ”prost” pe un senator PNL

Ministrul de Finanțe l-a numit pe senatorul liberal Florin Cîțu ”prost”. Schimbul de replici s-a desfășurat în timpul dezbaterilor pe buget, de la ședința comisiilor reunite de buget și finanțe. În replică, liberalii îi cer premierului României să îl demită, de urgență.

”Atacurile suburbane, mizerabile, sub orice limită de bun simț și comportament civilizat ale ministrului Finanțelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici la adresa parlamentarilor PNL, Florin Cîțu și Siegfried Mureșan, trebuie sancționate public drastic prin demiterea imediată din funcție. Golăniile și obrăzniciile lui Teodorovici arată disperare, incompetență și ticăloșie în fața unor critici argumentate venite din partea senatorului Florin Cîțu sau a europarlamentarului Siegfried Mureșan, care au scos la iveală jocurile suspecte făcute de Teodorovici din poziția ministru de Finanțe care asigură președinția Consiliului EcoFin în favoarea intereselor unor paradisuri fiscale de pe lista neagră a Uniunii Europene.  (…) Somăm premierul României, Viorica Dăncilă, să inițieze demiterea din funcție ministrului Teodorovici și să prezinte public mandatul României și justificarea acestuia la reuniunea Consiliului de miniștri ai Finanțelor din Uniunea Europeană cu privire la lista neagră a paradisurilor fiscale”, se arată într-un comunicat de presă remis PSNews Mehedinți.

Întrebat de ce l-a jignit pe senatorul liberal, Eugen Teodorovici a spus că acesta făcea acuzații grave.

Eu sunt genul de om care totuşi îmi asum ceea ce spun şi care nu vreau să mă dau aşa, să mă ascund după funcţie, poziţie, când am de spus ceva, să ştiţi că spun, sunt responsabil de funcţia pe care o ocup, şi nu fac excese şi nu încalc nici legal, nu înseamnă că ce am spus sau felul în care am acţionat… Nu spun asta pentru a-mi justifica mie ieşirea mea, dar sunt convins că şi dumneavoastră aveţi astfel de trăiri, dar nu vă manifestaţi, a spus Eugen Teodorovici.

Florin Cîțu spune că este vorba de un nou atac la adresa lui.

Eugen Teodorovici – așa cum este el cu adevărat. La dezbaterea pe legea bugetului de stat Eugen Teodorovici a continuat atacurile la persoană. Este cel mai recent derapaj la adresa mea al acestui ministru dintr-un șir lung de derapaje. Bineînțeles că nu i se va întâmpla nimic pentru că în PSD+ALDE comportamentul lui Teodorovici este unul normal. Nu a spus nimic despre buget. Nimic despre faptul că NU VREA să-și asume acest buget și astfel încalcă art. 46 din OUG 114/2018. Nimic despre ECOFIN. Nimic despre escala la Moscova. Românii trebuie să știe că acest comportament înseamnă PSD+ALDE! P.S. Această ieșire a ministrului are legătură și cu anchetarea mea la ordinele lui Dragnea și Tăriceanu”, a precizat senatorul liberal.

Eugen Teodorivici- asa cum este el cu adevarat. La dezbaterea pe legea bugetului de stat Eugen Teodoroviici a continuat atacurile la persona. Este cel mai recent derapaj la adresa mea al acestui ministru dintr-un sir lung de derapaje. Bineinteles ca nu i se va intampla nimic pentru ca in PSD+ALDE comportamentul lui Teodorovici este unul normal. Nu a spus nimic despre buget. Nimic despre faptul ca NU VREA sa-si asume acet buget si astfel incalca art. 46 din OUG 114/2018. Nimic despre ECOFIN. Nimic despre escala la Moscova.Romanii trebuie sa stie ca acest comportament inseamna PSD+ALDE! P.S. Aceasta iesire a ministrului are legatura si cu anchetarea mea la ordinele lui Dragnea si Taricenau. Revin cu detalii#RomaniiTrebuieSaStieSursa video: Stirile ProTV

Publicată de Florin Cîţu pe Miercuri, 13 martie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.